سفارش تبلیغ
صبا ویژن
خداوند، سه چیز را دوست می دارد : کم گویی، کم خوابی و کم خوری ؛ و سه چیز را خداوند دشمن می دارد :پُرگویی، پُرخوابی و پُرخوری . [رسول خدا صلی الله علیه و آله]
 
جمعه 102 فروردین 18 , ساعت 3:9 صبح
دو اثر تازه از آیت‌الله تحریری

در مراسمی از دو اثر تازه نشر «اسرار فاطمی (شرح خطبه فدکیه حضرت زهرا(س)» و «آیین پاسداری (شرح دعای 27 صحیفه مبارکه سجادیه در رابطه با مرزداران)» نوشته آیت الله محمدباقر تحریری رونمایی شد.

به گزارش مشرق، در مراسمی از دو اثر تازه نشر «اسرار فاطمی (شرح خطبه فدکیه حضرت زهرا(س)» و «آیین پاسداری (شرح دعای 27 صحیفه مبارکه سجادیه در رابطه با مرزداران)» نوشته آیت الله محمدباقر تحریری رونمایی شد.

آیت الله مهدی شب‌زنده‌دار «عضو فقهای شورای نگهبان» در مراسم رونمایی از دو اثر تازه نشر آیت الله محمدباقر تحریری با عناوین «اسرار فاطمی (شرح خطبه فدکیه حضرت زهرا(س)» و «آیین پاسداری (شرح دعای 27 صحیفه مبارکه سجادیه در رابطه با مرزداران)» اظهار داشت: آیت الله تحریری با نوشتن شرح بر خطبه فدکیه به حضرت فاطمه زهرا(س) اظهار ولاء و علاقه کرده و خطبه آن حضرت را شرح کردند تا برکات آن تعمیم پیدا کند و زمینه اظهار ولاء را برای خوانندگان ایجاد کردند.

دو اثر تازه از آیت‌الله تحریری رونمایی شد

وی گفت: اگر نبوت، رسالت و هدایت پیامبران را از عالَم حذف کنیم، عالم یک فلسفه منطقی درستی پیدا نمی کند؛ اگر به آفاق بلند و رسیدن به آن جایگاه با عظمت و هدایت پیامبران و اهداف خلقت را بنگریم و ضمیمه خلقت کنیم، خلقت معنا پیدا می کند.

عضو فقهای شورای نگهبان با اشاره به آیه 23 سوره شوری تصریح کرد: خداوند متعال به پیامبر اکرم(ص) می فرماید «قُل لَّا أَسْأَلُکُمْ عَلَیْهِ أَجْرًا إِلَّا الْمَوَدَّةَ فِی الْقُرْبَی» با توجه به این آیه متوجه می شویم که مودت فی القربی به حدی با ارزش است و در ترقی و تعالی انسان مؤثر و نقش آفرین است که می تواند اجر رسالت باشد.

وی افزود: قدر متیقن از ذی القربی که احدی نمی تواند انکار کند، حضرت زهرا(س) است و ائمه اطهار (ع) مصداق ذی القربی هستند. این آیه نشان می دهد که حضرت صدیقه طاهره(س) چه عظمتی دارد که دلبستگی به آن، اجر رسالت واقع می شود.

آیت الله شب‌زنده‌دار با بیان این که خطبه مبارکه حضرت زهرا(س) باید ماندگار باشد که از اسناد حقانیت تشیع است، اظهار داشت: کتاب تازه منتشره «اسرار فاطمی» در راستای اهداف صدیقه طاهره(س) است و قطعاً اجر بسیار فراوانی دارد.

دو اثر تازه از آیت‌الله تحریری رونمایی شد

وی گفت: کتاب تازه نشر دیگر که در این جلسه رونمایی شد، به شرح دعای 27 صحیفه مبارکه سجادیه پرداخته که تحت عنوان «آیین پاسداری» منتشر شده است. زیارات، ادعیه و مناجات های ائمه(ع) رموز و مخازنی از معارف الهی است که انسان در حال نجوای با محبوب خود بسیاری از مسائل را فرا می گیرد و از بسیاری از غفلت ها بیرون می آید.

عضو فقهای شورای نگهبان با انتقاد از این که متون شریعت، متن درسی ما نیست، تصریح کرد: این مناجات های حضرت علی بن الحسین(ع) باید کتاب درسی باشد که از نواقص نظام درسی است و بارها بیان کرده ام که متأسفانه متون شریعت، متن درسی ما نیست. حال که این متون در متون درسی ما نیست، می توانیم در برنامه های شخصی خود قرار دهیم.

وی خطاب به طلاب حاضر در این مراسم افزود: فرازی از دعایی که در این اثر شرح داده شده، به این عبارت می پردازد که «اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، وَ أَنْسِهِمْ عِنْدَ لِقَائِهِمُ الْعَدُوَّ ذِکْرَ دُنْیَاهُمُ الْخَدَّاعَةِ الْغَرُورِ ، وَ امْحُ عَنْ قُلُوبِهِمْ خَطَرَاتِ الْمَالِ الْفَتُونِ، وَ اجْعَلِ الْجَنَّةَ نَصْبَ أَعْیُنِهِمْ» مرزداران خاکی اگر می خواهند پیروز شوند، باید دنیا را فراموش کنند و بهشت نصب اعین آنها شود. همین مباحثی که حضرت در این فراز از دعا برای مرزداران جغرافیایی خواسته اند، باید اولویت طلاب به عنوان مرزداران جبهه عقیده، اخلاق، معنویت، اسلام و حکومت الهی باشد.

همچنین در این مراسم، آیت الله تحریری مؤلف کتاب «اسرار فاطمی» و «آیین پاسداری» اظهار داشت: باید در عرصه های مختلف، معارف دین تبیین و ارائه شود و مسائل گوناگونی در عرصه جامعه امروز به آن نیاز داریم که جمهوری اسلامی در زمینه های مختلف نیاز به پشتوانه تبیین دارد.

دو اثر تازه از آیت‌الله تحریری رونمایی شد

وی گفت: دعای 27 صحیفه سجادیه مانند برخی از دعاها طرفدار حاکمیت دینی است و از جامعه اسلامی، ولو این که حاکمیت آن الهی و ولایی نباشد، باید حفظ و حراست داشته باشیم. کسانی که در جایگاه حفاظت از معارف این خاندان هستند، باید این اوصافی که امام سجاد(ع) در این دعا برای مرزداران و پاسداران کیان اسلامی دارند را دارا باشیم.

مؤلف کتاب «اسرار فاطمی» ضمن بیان توضیحاتی در خصوص این اثر تصریح کرد: در طول سال هایی که جلساتی را در تهران داشتیم، موضوعات مختلفی را مطرح کردیم که یکی از آن موضوعات در خصوص خطبه فدکیه حضرت زهرا(س) که میان عده ای از مسؤولین و پاسداران مطرح و در قالب این اثر تنظیم شد؛ در اثر مذکور مسائل ولایی مورد توجه بوده است و ما نیز باید از صدیقه کبری(س) درس بگیریم و در این مسیر حرکت کنیم.

 



لیست کل یادداشت های این وبلاگ